objektív/szubjektív: Ornella, fotográfus előadása kép
objektív/szubjektív: Ornella, fotográfus előadása kép

objektív/szubjektív: Ornella, fotográfus előadása

Ornella, fotográfus előadása a mélység/élesség című kiállításban

Időpont: 2024. február 15. 18:00

Jegyárak: Teljes ár: 5800 Ft; Kedvezményes ár: 2900 Ft. A megvásárolt jegy tartalmazza a kiállításbelépőt és a programon való részvételt!

Ornella fotóművész műveiben azokat a témákat járja körbe, hogy hogyan hat a vizualitás az önképre, az önismeretre, illetve hogyan lehet a mentális problémákat művészettel feloldani.

"Milyen hatással van a jelenlegi vizuális kultúra az önképre, önismeretre?" 
Azt járom körbe, hogy a mentális problémákat hogyan lehet művészettel feloldani. Képeim nagy részét a nőiség szimbólumai jellemzik, illetve az önbizalom, a megbecsülés, az önismeret,- és az elfogadás. Ezt sokszor brutális vizuális képi köntösbe foglalom, mert az igazság sokszor fáj.

Időpont: 2024. február 15. 18:00

Jegyárak: Teljes ár: 5800 Ft; Kedvezményes ár: 2900 Ft. A megvásárolt jegy tartalmazza a belépőjegyet és a programon való részvételt egyaránt!

DÍJTALAN BELÉPŐ CSAK LÁTOGATÁSKOR A HELYSZÍNEN IGÉNYELHETŐ A JOGOSULTSÁG IGAZOLÁSÁVAL.A programon való részvételhez a díjtalan belépő mellé programjegy váltása kötelező, amely ára 2000 Ft, amely a helyszínen váltható. 

Az olasz-magyar származású Ornella Mari azzal a céllal kezdett el fotózni, hogy feltárja saját identitását, illetve a nőiséghez fűződő viszonyát. Az 1996-ban született fotográfus 2021-ben nyert felvételt a MOME-ra, készülő diplomamunkája a borderline-nal küzdő fiatal nők problémáira, útkeresésére, lélektani jellegzetességeire fókuszál, miközben társadalmi szinten is fontos, olykor kényes kérdéseket is felvet a nemek egyenjogúságával, a nők saját testükhöz fűződő viszonyával, valamint a feléjük támasztott irreális társadalmi elvárásokkal kapcsolatban.

(forrás: https://refresher.hu/)

objektív/szubjektív programsorozat