Látogatói információk

Elérhetőségek
NEO Kortárs Művészeti Tér
1146 Budapest, Olof Palme sétány 1. (a Millennium Házában)
Telefonszám: +361 374 3173 (nyitvatartási időben)
E-mail: neo@millenniumhaza.hu
Iskolás csoportoknak: E-mail: iskola@millenniumhaza.hu

A Ház nyitvatartása:

Hétfő: zárva

Kedd-vasárnap nyitás: 9:30-kor, zárás: a Millennium Kávéház és Étterem aznapi zárási rendje szerint

A pénztár nyitvatartása:

Hétfő: zárva
Kedd: 9:30-14:30 (ebédszünet: 12:00-12:45)
Szerda: 9:30-13:30 (ebédszünet: 12:00-12:45)
Csütörtök: 9:30-16:30 (ebédszünet: 12:00-12:45)
Péntek: 9:30-13:30 (ebédszünet: 12:00-12:45)
Szombat: 9:30-16:00 (ebédszünet: 12:30-13:15)
Vasárnap: 9:30-16:30 (ebédszünet: 12:30-13:15)

Elfogadott fizetőeszközök:

  • Online jegyvásárlás esetén: bankkártyával
  • Helyszíni jegyvásárlás esetén: készpénzzel és bankkártyával

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy készpénzes fizetés esetén csak magyar forintot áll módunkban elfogadni.

Nyugta, számla: 
Amennyiben online vásárol jegyet, arról minden esetben számlát állítunk ki. A helyszíni jegyvásárláskor látogatóink választhatnak nyugta és számla között.
Pénz-visszafizetési feltételek:
Program elmaradás esetén, az online, elővételben vásárolt jegyek árát visszatérítjük. Ebben az esetben kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot és 3 munkanapon belül visszautalásra kerül a jegy ára. Igény szerint a jegy beváltható a program egy következő alkalmára is.

Megközelítés, parkolás:
Autóval
Az autóval érkezőket a Dózsa György úton a 800 férőhelyes Múzeum Mélygarázs várja.

Tömegközlekedéssel 
Tömegközlekedéssel a legközelebb a 70-es trolival lehet megközelíteni: az Olof Palme sétány megállótól mindössze pár perc séta, de az Ajtósi Dürer sorról a 74-es és 75-ös troli Zichy Géza utcai megállójától sincs messze. Az M1 (kisföldalatti) Széchenyi fürdő megállójától már kicsit többet kell sétálni, kb. 15 percet.

Akadálymentesség:
Mozgásukban korlátozott személyek a főbejáratot a főlépcső oldalában lévő külső lifttel közelíthetik meg, melynek használatához a kezelő a jelzőgomb megnyomásával hívható. Az épületen belül külön lift üzemel a -1. és 0. szint között, melyek önállóan használhatók.

Ruhatár
A ruhatár használata ingyenes. A Kiállítás látogatása esetén kérjük, hogy szíveskedjen a ruhatárban hagyni csomagját, bármilyen méretű hátizsákját, esernyőjét és 30×40×20 cm-nél nagyobb méretű táskáját. Háton semmilyen méretű táska nem viselhető, a kis méretű női hátitáskákat csak elől viselve vagy kézben lehet bevinni. Karon átvetett, vagy felöltött, de nedves kabátban, illetve télikabátban a Kiállítás nem látogatható. A Kiállítótérbe és a Vetítőterembe tilos bevinni palackot, ételt, italt, élő állatot (kivéve a 27/2009. (XII. 3.) SZMM rendeletben meghatározott segítő kutyát), szúró- és vágóeszközöket, illetve bármit, ami a látogatók és a munkatársak testi épségét, biztonságát, illetve a kiállított tárgyak állapotát veszélyezteti. Amennyiben egészségileg indokolt, folyadék bevihető kizárólag egy darab, táskában tartott legfeljebb 0,5 literes palackban. Látogatónként 2 db, 40x50x80 cm méretet meg nem haladó csomagot tudunk fogadni. Élő állatot, kerékpárt, rollert nem tudunk elhelyezni. Táskák és kiskabátok elhelyezésére ruhatári szekrények is rendelkezésre állnak, melyek használata díjtalan, azonban 100 Ft-os érme szükséges hozzájuk.
 

Fényképezés, videózás 
Fénykép és videofelvétel bármely belépőjegy birtokában készíthető. Vaku-, illetve fényképállvány, továbbá mobilkészülékekhez szelfibot és stabilizátor használata tilos. A felvételek kizárólag személyes célokra használhatók, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók.
 

Tárlatvezetés
A Kiállításon kizárólag a Millennium Háza képzett tárlatvezetői tarthatnak tárlatvezetést.
 

Mobiltelefon
Kérjük, a Kiállítótérben és a Vetítőteremben ne zavarja a többi látogatót hangos beszéddel, mobiltelefonját halkítsa le és ne használja beszélgetésre.

Látogatás kisgyermekkel 
A Millennium Háza örömmel fogadja kiskorú látogatóit, ugyanakkor 12 évnél fiatalabb gyermek felnőtt kísérő nélkül nem tartózkodhat a Kiállítótérben.
 

Dohányzás 
A Millennium Háza egész területén tilos a dohányzás, elektromos cigaretta használata sem megengedett.
 

Csoportos és családi látogatás 
A csoportvezetőt, kísérő tanárt, illetve szülőt (valamint eseti külön engedéllyel rendelkező külső tárlatvezetőt) terheli a felelősség azért, hogy csoportjuk minden tagja betartsa a látogatói szabályzatban foglaltakat.